Laatste nieuws


sneeuwhoogte.nl

Beste deelnemer Alpine Summit,

Met een record aantal van 125 inschrijvingen zijn de verwachtingen voor de buitenlandreis van het NVGIC themajaar 2015 hooggespannen. We hebben een zeer gevarieerd programma voor u samengesteld dat op topniveau in een klassiek Tiroler hotel, afgewisseld met Ski-­breaks en Jager-­thee, zal worden gepresenteerd. Vanwege het grote aantal inschrijvingen zijn er 2 vluchten geboekt, en 3 hotels gereserveerd. Controleert u goed voor welke vlucht u bent ingedeeld en in welk hotel. Voor het congresprogramma, en overige informatie, verwijzen we u ook graag naar deze mobiele ­app.

Vluchtgegevens

Er zullen twee groepen vliegen vanaf Schiphol, 1 op Innsbruck en 1 op München, en enkele personen zullen op eigen gelegenheid reizen. In de attachment de indeling van beide vluchten.

 • Innsbruck vlucht (Transavia):
  4 feb AMS-­INN HV6609 14:05‐15:40
  7 feb INN-­AMS HV6610 15:10-­16:55

  U wordt vanaf 12:00u tot uiterlijk 12:30u verwacht bij de incheckbalie, alwaar Jelle Ruurda en Emiel Verdaasdonk van de Themajaarcommissie (te herkennen aan blauw-groene Hintertuxtrui) uw aanwezigheid registreren. Bij vertraging Jelle Ruurda bellen (06‐47164564).

  Toegestane gewicht ruimbagage is 15kg + 1 stuk handbagage

  NB: U wordt verzocht geen eigen ski's of snowboard mee te nemen, ter plaatse zijn voor u ski's gereserveerd!! (zie skihuur onder).

 • München vlucht (Lufthansa):
  4 feb AMS­‐MUC LH2309 20:05-­21:30
  7 feb MUC­‐AMS LH2310 19:55­‐21:30

  U wordt vanaf 18:00u tot uiterlijk 18:30u bij de incheckbalie verwacht, alwaar Hendrik Marsman en Eric Belt van de Themajaarcommissie (te herkennen aan blauw-­groene Hintertux-trui) uw aanwezigheid registreren. Bij vertraging Hendrik Marsman bellen (06­‐47072096).

  Toegestane gewicht ruimbagage is 20kg + 1 stuk handbagage

  NB: U wordt verzocht geen eigen ski's of snowboard mee te nemen, ter plaatse zijn voor u ski's gereserveerd!! (zie skihuur onder).

Voor het inchecken is alleen een geldig paspoort/identiteitsbewijs nodig. Na aankomst wordt er bij de bagage band verzameld waarna met de groep naar de bus wordt gelopen.

Hotelgegevens

Vanwege het overweldigende aantal deelnemers kunnen we helaas niet iedereen in het congreshotel (Neuhintertux) onderbrengen. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk aan eenieders voorkeuren tegemoet te komen. NB: alle hotels hebben een uitgebreide Sparesort met zwembad. Vergeet geen zwemkleding mee te nemen!

Skihuur

Bij de congreskosten zijn de skihuur en een skipas voor donderdag en vrijdag inbegrepen. We willen u dan ook verzoeken van de lokale skihuur gebruik te maken en geen eigen ski's mee te nemen!

 • De Innsbruckvlucht zal woensdagavond rond 18 uur in het hotel aankomen en na het inchecken alvast de ski's huren.
 • De München vlucht zal pas laat aankomen en kunnen op donderdagochtend de ski's huren.

Iedereen kan gebruik maken van de skistalling in het congreshotel Neuhintertux. Mocht u per se uw eigen ski's mee willen nemen dan kan dat (tegen extra betaling) en moet dat tevoren gemeld worden bij whdejonge@panatlas.com

Skipas

Deze wordt bij de inschrijving op donderdagochtend voor de eerste sessie tezamen met de naambadge afgegeven. Met de skipas kan op donderdag en vrijdag tussen de ochtend‐ en middagsessie worden geskied.

Dagprogramma 

 • Woensdagavond: voor beide groepen staat een maaltijd klaar in het congreshotel Neuhintertux, waarna er een borrel wordt gedronken.
 • Donderdag en vrijdag: Beide dagen starten om 8:00u stipt met het congres. Uw ontbijt heeft u reeds in uw eigen hotel genuttigd. Vanaf 10.30u kan geskied worden. U dient op eigen gelegenheid te lunchen. Om 16.30u stipt start de middagsessie. Aansluitend aan de middagsessies wordt gezamenlijk in congreshotel Neuhintertux gedineerd, waarna avondactiviteiten starten. Ter plaatse ontvangt u hierover nadere informatie.
 • Zaterdag: Ochtendsessie van 8:00u tot 11.30u, daarna vertrek Innsbruck (bus 11:45u!) en München (bus 15:30u). Sprekers en sessievoorzitters ontvangen nog een separate mail met instructies.

Dresscode congres

Casual ski-­outfit!!

Terugreis

 • Innsbruck: Bus vertrekt stipt om 11:45u vanaf hotel Neuhintertux. De vlucht gaat om 15:10u. Zorgt u voor tijdig uitchecken (uiterlijk 11:00u). Evt eigen kosten zoals telefoon of extra dranken dienen afgerekend te worden.
 • München: Bus vertrekt stipt om 15:30u vanaf hotel Neuhintertux. De vlucht vertrekt om 19:55u. Na uitchecken (uiterlijk 11:00u) kan de bagage in het congreshotel worden gestald en evt nog in de middag (kort) worden geskied.

Namens de NVGIC Themajaarcommissie,

Jelle Ruurda, Hendrik Marsman, Eric Belt, Gijs van Acker, Eric Hazebroek, Sven Mieog, Jennifer Schreinemakers, Wouter te Riele, Emiel Verdaasdonk, Maarten Vermaas

sneeuwhoogte.nl